Skriv ut denne siden
Misjonssalen heier på trosopplæring
21. februar 2019

Misjonssalen heier på trosopplæring

Det man starter tidlig med her en tendens til å skape gode vaner. Det å gi barn, og ungdom en god start på livet med Jesus er helt avgjørende. Mange statistikker peker på at mye av dette må skje i hjemmet. Som menighet skal vi gjøre vårt ytterst for å gi god opplæring og undervisning, men dette endrer ikke den viktige statusen som familien og hjemmet.

Fane på nettsiden

Misjonssalen ønsker å være en inspirasjonskilde for både barn, ungdom og voksne. Vi har en fane på nettsiden som heter «Trosopplæring.» I tillegg til skjema for å melde seg for dåp og konfirmasjon kommer vi til å stadig legge flere ressurser der. 

To nye ressurser

Vi har akkurat lagt ut to gode ressurser. Den ene forteller om Superblink. Vi håper at så mange barn som mulig i Misjonssalen vil abonnere slik at de både kan lese bladene og de kan være aktive på ressursene som finnet på internett.

 

Den andre vi har lagt ut er en side med linker til gode bibelleseplaner. Det finner mye spennende fra barn, og hele livet ut. Ta gjerne en tur innom siden og se hva vi anbefaler. Har du gode forslag som vi ikke har tatt med er du velkommen til å ta kontakt slik at vi kan utvide listen. 

 

Det jobbes også med en tredje sak som vil bli publisert om ikke så lenge. 

 

Lykke til med lesing av Bibel og annen trosopplæring i hjemmet. 

PS: Om du ikke var i Misjonssalen 10. februar anbefaler vi deg å trykke på denne linken for å høre talen til Gry Sæther som handlet om nettopp dette. 

Sist redigert torsdag, 21 februar 2019 10:55