Nyheter

Siste nyheter fra Misjonssalen Ålesund

God tur Foto: Rune Sæther
28. august 2017

God tur

Nasjonalt og internasjonalt.

Punktumet og prikken over i-en i åpningshelga for den nye Misjonssalen var Misjonsfesten. Når vi nå ser tilbake på helgen kan vi si at dette ble et veldig verdig punktum. Vi fikk frem tydelig hvem vi er, og hva vi vil være som en levende menighet. Vi ønsker å være en menighet som ønsker å fortelle om Jesus både til naboer og venner. Samtidig ønsker vi å utruste og sende mennesker som vil gjøre dette i bygder og tettsteder noe lenger borte, og vi ønsker å være med å sende misjonærer til andre land.

 

Våre utsendinger

Misjonssalen har sett på Ranhild og Temesgen Galla med barna Ruth og Marie som våre utsendinger et års tid. Vi har kontakt med dem hver måned og håper at vi som går i Misjonssalen ber for dem jevnlig. Denne helgen fikk vi en ny utsending som vi kaller vår. Dette er Inger Valbø som nå reiser til Japan for 6 nye år.

Venner på facebook

På misjonsfesten ble Inger intervjuet av Gunnar og Johannes Indrebø. Gunnar kom da med en utfordring til alle som var i salen. Vi ble oppfordret til å ta opp mobilen og bli venn med Inger på facebook. Mange var nok allerede venn med henne, men i løp av søndag ettermiddag fikk hun 38 nye venner. Det betyr 38 flere fra Misjonssalen som kommer til å følge godt med på arbeidet i Japan. I tillegg ble vi utfordret til å tenke og be for Inger hver gang vi spiser ris. Var det noen som ikke var tilstede vil vi gjerne oppfordre flere til å finne frem mobilen og bli venn med Inger via facebook.

Forbønn

Intervjuet med Inger ble avsluttet med at fire stykker bad for henne. I dag, mandag 28. august satte Inger seg på flyet til Japan. Vi ønsker Inger Guds rike velsignelse både over liv og tjeneste. Vi i Misjonssalen ser frem til å følge med på både facebook og blogg.   

Tennfjord

Øyvind Myklebust og Biarte Hånes ble intervjuet om nysatsningen i Tennfjord. Den vil vi fortelle mer om senere. 

Sist redigert mandag, 28 august 2017 22:02

NLM Ålesund Misjonsforsamling

Myrabakken næringssenter

Spjelkavikvegen 132

6010 Ålesund

misjonssalen@misjonssalen.net

Kontonummer: 3910 24 49154

 

 

NLM 1 RGB1

Dagens bibelord