Nyheter

Siste nyheter fra Misjonssalen Ålesund

30. april 2019

Å bygge fellesskap - inkluderingsgruppen

Et hovedtema på visjonskvelden vi hadde i mars var å motta nye mennesker i Misjonssalen på en god måte. Konkrete forslag ble lagt frem, og styret kunne fortelle at dette var noe som ble jobbet med for tiden. Nå nærmer vi oss lansering, og lurer derfor på, vi du være med å hjelpe?

 

Helt konkret ønsker vi å starte med å levere ut en liten velkomstpakke til nye i Misjonssalen hver søndag. Dette vil foregå i starten av møtet, og følges opp etterpå. Vi trenger derfor noen personer som kan tenke seg å være med i det vi kaller inkluderingsgruppen en gang i måneden. 

Oppgaven går ut på å dele ut posene like etter starten av møtet, og sette av tid til å prate med disse personene etter møtet. Oppgaven er absolutt overkommelig for de som trives med slike utfordringer.  

På hjemmesiden vår: misjonssalen.net har vi en fane som heter medarbeider. Trykker man på den vil man få opp et valg som heter «Tjeneste». Der er det mulig å melde sin interesse for inkluderingsgruppen. Det er også mulig å bruke det skjemaet til å endre tjeneste, eller melde seg til tjeneste i Misjonssalen. Vi håper på flere svar de nærmeste dagene. 

Link til skjema, trykk her

NLM Ålesund Misjonsforsamling

Myrabakken næringssenter

Spjelkavikvegen 132

6010 Ålesund

misjonssalen@misjonssalen.net

Kontonummer: 3910 24 49154

 

 

NLM 1 RGB1

Dagens bibelord