Nyheter

Siste nyheter fra Misjonssalen Ålesund

29. april 2019

Babysang

Annenhver torsdag kan det høres latter og sang fra det ene søndagsskolerommet i Misjonssalen. Titter du inn blir du kanskje møtt av en sky med såpebobler, eller mammaer som danser i ring med babyene sine på armen. Det er nemlig babysang i Misjonssalen.

Marie Sæther Kjerstad har vært fast deltaker på babysang nå i høst/vinter. Ho velger å komme helt fra Ellingsøya for å få med seg babysangen. Ho forteller dette om babysang i Misjonssalen:

I permisjonstiden er det godt å komme seg ut for å møte andre småbarnsforeldre og barn på omtrent samme alder som min datter. Jeg er glad i musikk og liker godt å synge for Eline. Hun virker også ut til å være interessert i sang og musikk. Det er flere kjente sanger og regler i sangstunden, og man får også lære nye sanger. Vi sitter ikke bare stille og synger for barna. Det blir også brukt flere effekter som passer til sangene. Vi «danser», lager båt med armene og beveger oss. Barna får være i «hengekøye» mens vi synger, i «bølgene», og sist men ikke minst blir Eline veldig glad når vi til slutt i sangstunden blåser såpebobler! Jeg tror at musikk har en fin og beroligende effekt på barn.

Etter sangstunden sitter vi og spiser lunsj sammen med de andre foreldrene og barna. Jeg synes det er koselig å kunne sitte igjen etter sangstunden og snakke sammen med de andre, og barna kan styre på stort sett som de vil. Jeg synes at babysang er en fin plass å være, og dersom jeg får flere barn kommer jeg til å komme på babysang da også!

Babysang.jpg

Det er selvfølgelig ikke bare mammaer som er velkommen på babysang, men pappaer er også hjertelig velkomne! Babysang i Misjonssalen er gratis. Det er såkalt «drop-in»; det krever med andre ord ingen påmelding og man er velkommen til å være med de gangene det passer og så mange ganger man har lyst. Håper vi sees ?

Sist redigert tirsdag, 14 mai 2019 10:12

NLM Ålesund Misjonsforsamling

Myrabakken næringssenter

Spjelkavikvegen 132

6010 Ålesund

misjonssalen@misjonssalen.net

Kontonummer: 3910 24 49154

 

 

NLM 1 RGB1

Dagens bibelord