Skriv ut denne siden
Påsken i Misjonssalen
12. april 2019

Påsken i Misjonssalen

Velkommen til påskefeiring i Misjonssalen!

Palmesøndag er det familiegudstjeneste og Marlene Torvnes Strøm skal holde andakt. En gruppe fra Stordalen kommer på besøk og vil fremføre en liten påskemusikal. Vi får også besøk av rektor på Vestborg videregående skole.

Skjærtorsdag arrangerer vi påskemåltid kl 17:00. Vi tar utgangspunkt i det jødiske påskemåltidet og setter det inn i den kristne påskefeiringen. Mot slutten av feiringen spiser vi middag sammen. Da serveres det lammesteik med fløtegratinerte poteter og grønnsaker. Det koster 220,- per voksen fra 15 år. Barn er gratis. Påmelding er nødvendig, og kan gjøres enten etter møtet på palmesøndag eller ved å bruke fanen «påmelding» øverst til høyre her på hjemmesida. Siste frist for påmelding er mandag 15. april. 

Langfredag blir det filmvisning i Misjonssalen kl 19:00. Vi skal se filmen The passion of the Christ. Trykk her for å se trailer. Andreas Bakke vil innlede og etter filmen legger vi opp til samtale både i grupper og plenum. Filmen kom først ut i 2004. Mange har sett den, men opplever at det er noe spesielt med å komme sammen og se den. Filmen inneholder sterke scener og har 15 års aldersgrense. Det er lovlig å se den ned til 12 år sammen med foreldre, men dette må hver enkelt familie finne ut av. 

1. påskedag er det God Søndag klokken 11:00. Andreas Bakke taler over påskebudskapet. Sangen "Hyll deg, frelser og forsoner" vil være sentral i talen. Hør gjerne sangen på Spotify eller les den i sangboken før gudstjenesten. Det blir eget opplegg for barna. 

2. påskedag klokken 17:00 er det tradisjonen tro påskekonsert: Rejoice, Kraft og Corall står for arrangementet. Dette er en flott måte å avslutte påskefeiringen på. 

Sist redigert lørdag, 20 april 2019 21:51