Skriv ut denne siden
Barnas søndag
27. mars 2019

Barnas søndag

Den 24. mars var det en stor festdag i Misjonssalen. Salen var pyntet med 200 ballonger og det var spent stemning på de fremste benkeradene før møtet. Det var Barnas søndag, som er en årlig happening, der det er barna selv som står for gjennomføringen av møtet. Barna hadde kommet med innspill til andakten, bestemt sangene, ønsket velkommen i døra, var teknikere, ledet møtet, tente lys, var forsangere, hadde drama i andakten, var med å be og informerte om barnas misjonsprosjekt. Til slutt kom alle barna på søndagsskolen fram og sang. Vi hadde også fin sang ellers. Misjonssalens eget barnekor Rejoice var med og sang. Skikkelig god trøkk i koret. For en flink og fin gjeng med barn vi har i Misjonssalen!

Det var i tillegg dåp. Lille Ingri ble båret til dåpen. Flott at vi kan ha dåp på en slik dag, da det er barna som står i fokus. Vi har på dette møtet også tradisjon for å invitere de som ble døpt året før. Vi ønsker å be spesielt for dem og å minne menigheten på at når vi døper et barn i Misjonssalen lover vi som menighet å være med å be for barnet.

Møtet ble avsluttet med at styreleder Ragnhild informerte om grunnen til ballongene; Misjonssalen har akkurat fått medlem nummer 200! Dette ble markert med 200 ballonger med Bibelvers inni, og marsipankake til kirkekaffen.

For å gjøre litt ekstra stas på barna og for å samle inn penger til Barnas Misjonsprosjekt, ble det solgt tombola etter møtet. Selvfølgelig også gjennomført av noen flinke barn.

Tusen takk til alle barn og voksne, som var med på å prege møtet. Virkelig en festdag som jeg ser tilbake på med stor takknemlighet.

Sist redigert fredag, 05 april 2019 15:56