Skriv ut denne siden
200
25. mars 2019

200

Barnas søndag er en høytidsdag i Misjonssalen! I det vi kom til Misjonssalen ble vi ønsket velkommen av barn, og resten av regien var det i stor grad de yngste som stod for. Det var barn som ledet, og som bidro i dramastykket i andakten. Teknikken var det barn/ungdom som stod for. Et klart flertall av forsangerne var også under 12 år og Rejoice, barnekoret, sang oss glade både i starten og mot slutten. Det var rett og slett sterkt å sitte og høre og se denne søndagen. Så skal det legges til at dette ble styrt med stødig hånd av barne- og familiemedarbeider Cathrine Behrentz. 

 

Ballonger

Vi som var i salen så at det hang mye ballonger rundt omkring. Fire store klaser. At det var ballonger på barnas søndag var ikke så spesielt, men vi skulle forstå at denne dagen hadde de flere betydninger. Mot slutten av møtet fikk styreleder Ragnhild Wold ordet. Hun kunne fortelle av i løp av den siste uken passerte Misjonssalen 200 medlemmer fra 15 år og oppover. I tillegg til de over 100 som er på listene til søndagsskolen. Det skjer omtrent 15 år etter at 25 personer bestemte at det nå var på tide å satse i Ålesund. Vi tenker at det er riktig å si at det har vært en vekkelse i byen vår. 

Flere møter med Gud

Inne i hver enkelt ballong var det et bibelvers. Vi ville illustrere at det nå er 200 personer over 15 år som ønsker å høre til fellesskapet ved å melde seg inn. Dette betyr at vi nå har langt flere som ønsker å nå ut til nye områder både lokalt og internasjonalt med Guds ord. Vi ønsker å være en menighet, drevet av Den Hellige Ånd, til å stadig nå nye mennesker på forskjellige måter slik at de kan få et møte med Gud. Vi vet at i et slikt møte kan det mest utrolige skje, og akkurat det ønsker vi at flere skal oppleve. 

Sist redigert mandag, 25 mars 2019 09:05